Verlichte Ouwe Doos

75.00

Beschrijving

Verlichte Ouwe Doos

Gisteren nog een jonge roos, vandaag al weer een ouwe doos luidt het gezegde! Naast onze Opblaasbare Ouwe Lul hebben we nu ook de vrouwelijke versie, de verlichte Ouwe Doos. Deze opblaasbare Sarah pop is exclusief en alleen bij JB-Amusement te huren. Met deze opblaasbare pop voor Sarah heeft u echt eens wat anders. Andere leeftijden zijn ook mogelijk, dus niet alleen als iemand 50 jaar wordt maar ook erg leuk dus voor iemand die 30 of 40 jaar wordt.

De Ouwe Doos kan verlicht worden en is dus ook s’avonds goed te zien. Kortom de hele straat kan meegenieten van het feest! Wie zet u in de spotlights met deze opvallende Sarah pop? Ook leuk om de jarige er een bosje rozen bij te geven als knipoog naar het gezegde. De afmetingen van deze opblaasbare Sarah pop zijn; 3 meter hoog en 2,3 meter breed. Alle benodigdheden worden bijgeleverd zoals de spantouwen, een 230 volt blower en een 230 volt lamp voor de verlichting.

U huurt de verlichte Ouwe Doos al drie dagen voor maar € 75,- inclusief BTW.

Gebaseerd op de eerste dag halen, dag 2 gebruiken en de derde dag terugbrengen.  In overleg kunt u deze Sarah pop langer huren voor maar € 10,- per dag.