Wij zijn gesloten wegens vakantie van 17 tot en met 26 september.
Reserveringen voor de periode vanaf 26 september kunnen gemaakt worden via de website, wij nemen deze na onze vakantie in behandeling.
Jurgen en Ineke Brants

Opblaasbare Sarah pop Ouwe Doos

0.00

Artikelnummer: 76333502951e Categorieën: ,

Beschrijving

Opblaasbare Sarah pop Ouwe Doos

Naast onze  hebben we nu ook de vrouwelijke versie, de Opblaasbare Sarah pop Ouwe Doos. Deze opblaasbare Sarah pop is exclusief en alleen bij JB-Amusement te huren.

Deze Sarah pop is met elke leeftijd toepasbaar en in de avond goed en mooi verlicht. Samen met onze opblaasbare Ouwe Lul is het een mooi koppel die samen, bijvoorbeeld voor een bruiloft, gehuurd kunnen worden. Deze opblaasbare poppen op zich zorgen er al voor dat de mensen er nog weken over praten. Samen is het helemaal een succes.

De afmetingen van deze opblaasbare Sarah pop zijn; 3 meter hoog en 2,3 meter breed. Als u een Sarah pop bij ons huurt krijgt u alle benodigdheden erbij, zoals de spantouwen, een 230 volt blower en een 230 volt lamp voor de verlichting. Is ook mogelijk met een andere leeftijd.

De Opblaasbare Sarah pop Ouwe Doos kunt u huren voor drie dagen voor maar € 75,- inclusief BTW.

Op de eerste dag halen, dag 2 gebruiken en de derde dag terugbrengen.  In overleg is de opblaasbare Sarah pop langer te huren voor maar € 10,- per dag.

ouwe doos
verlichte opblaasbare ouwe doos