Abraham Golfer pop

0.00

Artikelnummer: cbf204a0418b Categorieën: ,

Beschrijving

golf Abraham 50jaaropblaasverhuur
golf Abraham 50jaaropblaasverhuur Tilburg

Abraham Golfer

Deze Abraham pop Golfer is de ideale pop voor degene die graag een balletje op de green slaat! 50 jaar of ouder, met de juiste swing blijf je jong! Je bent lekker in de buitenlucht, en zowel mentaal als fysiek bezig. Heerlijk genieten en reden te meer om het leven te vieren. Juist voor deze actieveling hebben we deze golf spelende pop in ons assortiment! Kortom wil je echt een unieke Abraham als verrassing? Met deze leuke pop van 4,5 meter moet dat zeker geen probleem zijn. De Golfer is helemaal in stijl; netjes gekleed met cap, club en golfbal. Uiteraard met een groot 50 jaar bord op zijn borst! Ook is het mogelijk om deze golfer met andere leeftijden te krijgen. Welke sportieve levensgenieter verras jij?

Abraham Golfer huren

De pop wordt compleet geleverd met blower, spantouwen en grondharingen.  De prijs is €70,-. Dit is op basis van dag 1 halen dag 2 gebruiken op het feest en dag 3 terugbrengen. De golfer een dag extra huren? Geen probleem! Elke dag extra is  €10,-.

We zijn gevestigd in Tilburg. Naast deze golfer verhuren we nog veel meer Abraham poppen. Bijvoorbeeld voor de tennis liefhebber hebben we ook een tennissende Abraham met racket!